Rudi

Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Rudi Loof, Groningen, 18 februari 1970. Na een jammerlijk mislukte poging een aantal jaren eerder, ben ik op 27 februari 2012 via een clinic op mijn werk na 15 jaar bankhangen begonnen met hardlopen. En ik ben er niet meer mee gestopt.

Net als de meeste andere lopers combineer ik het lopen met een baan, gezin, klussen, huishouden en andere leuke en minder leuke verplichtingen. Hardlopen vergt dus planning. Lange duurlopen in het weekend, tempoloopjes met een clubje collega’s in de lunchpauze en voor de rest wordt er gelopen in de avond, in de vakantie en andere logische en minder logische momenten en plekken. En sinds 2017 wordt er ook gefietst (mtb), vooral woon-werk.

Op deze site vind je mijn hardloopbelevenissen. Soms serieus, meestal met humor en een knipoog. Want laten we wel zijn; een hoogvlieger ben ik niet. Als ik op mijn 15e was begonnen met atletiek, was het misschien nog wat geworden. Maar het liep anders. Tot mijn 42e kon je van alles van me zeggen, maar niet dat ik sportief was. En een echt atletisch gebouwd ben ook niet. Met mijn 1.98 meter zie je mij niet makkelijk over het hoofd. En dat zorgt ook weer voor uitdagingen; o.a. op het gebied van hardloopkleding. En zoals veel mannen van mijn leeftijd is het gewicht ook een ding. Zolang ik niet boven de 100 kilo kom gaat het goed, maar een paar kilo minder is uiteraard beter.

Ik wens je veel leesplezier met mijn hardloopverhalen. Als je mij wilt volgen dan kan dat ook via Facebook, Twitter en Instagram. De links vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Groet, Rudi

Hardloopblog